Milko Aikio Oikeuden puolesta, vääryyttä vastaan

Kaikki blogit puheenaiheesta Miesten tasa-arvo

Miesten tulisi saada äänensä kuuluviin

Antero Kemppainen otti kantaa Helsingin Sanomien mielipideosastolla 9.8 siihen, kuinka miesten ongelmista ei hänen mielestä kirjoiteta toimittajien taholta riittävästi, ja siihen, miksi miehet eivät saa ääntään kuuluviin. 

Suomalainen mies naisten täydellisyysodotusten ja huoltajuusriidan välissä

Näyttää siltä, että olemme vihdoinkin olemme pääsemässä eteenpäin mies-naiskeskustelussa maskuliinisuusnäkökulmasta kun julkisuudessa on alkanut kuulua muitakin ääniä kuin feministien. 

Miesasialiike ryhdistäytymässä

Miesjärjestöjen keskusliiton puheenjohtaja Rolf Paqvalinin mukaan tasa-arvon toteutuminen vaatii laajapohjaista yhteistyötä offensiivisen vastakkainasettelun sijaan :

 

"

– Militantti miesliike pitää meteliä, mutta suurin osa meistä miesasiamiehistä haluaa löytää naisten kanssa yhteisen sävelen, Paqvalin sanoo.

Miessakit ry - 20 vuotta!!

 

 

                                         M i e s e m a n s i p a a t i o t a               

 

Hallituksen tasa-arvo-ohjelman loppuraportti

Johdannoksi lainaus raportin alkutekstistä :

 

Todellisessa vaarassa

Lyhyen ajan sisään on julkiseen, lue some, keskusteluun pullahtanut useita näkemyksiä siitä miten keski-ikäinen heteromies on joutunut sivuraiteelle yhteiskunnassa. Näihin todella asiallisiin ja tyylikkäisiin ulostuloihin on sitten vastattu hirvittävän ahdasmielisesti ja ihmetelty onko meidän tasa-arvo kehityksemme vallan tyssännyt kun tällaisia junttimaisia näkemyksiä huudellaan julkisesti, vaikka on päivän selvää että keski-ikäinen heteromies on yhä yhteiskunnan vaikutusvaltaisin kansanryhmä.

Laasanen palkitsi itsensä

Miesten tasa-arvo ry esittää Henry Laasasta Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan (TANE) Miehen työ-palkinnon saajaksi.

Perusteluissa arvostetaan Laasasen näkyvyyttä, pitkän linjan toimintaa ja sokraattista menetelmää.

Pojat on poikia ja rikollista pitää auttaa

Helsingissä riehuneen katujengin etnisyys on herättänyt valtavasti tunteita. Pelätään että maahanmuuttajista ja romaneista pääosin koostuneen joukon hyökkäily valtavaestöä edustavien nuorten ja jopa lasten kimppuun saattaisi lisätä ennakkoluuloja maahanmuuttajia ja romaneita kohtaan. Ainakaan toistaiseksi yksikään maahanmuuttaja- tai romaniyhteisö tai edes niistä yksittäiset henkilöt eivät ole olleet huolissaan nuorisonsa toiminnasta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä