Milko Aikio Oikeuden puolesta, vääryyttä vastaan

Kaikki blogit puheenaiheesta Miesasia

Feminismi - vain koulutettujen naisten etujärjestö, ei muuta

Feminismin alkuaikoina liikkeen tavoitteena oli naisten ja miesten välinen tasa-arvo ja sitä ajettiin luonnollisesti ensisijaisesti parantamalla naisten asemaa. 1800-luvun naisasialiikkeen tavoitteista merkittävimmät ovat toteutuneet. Jäljelle on jäänyt toimintatapa: Ajetaan edelleen naisten etua.

Yhdysvaltalaisen eliitin kaksoisstandardit

Tulipa katsottua Oscar –gaala. Mielenkiintoinen kokemus joka kerta, pitkästyttävyyden ja puuduttavuuden seassa päässä pyörii ihmetys, ”miten taitavia ne ovatkaan!” Siis loppujen lopuksi. * Mutta toisaalta oli pakko ihmetellä, miten ”vapaan maan” kenties keskimäärin liberaalein yleisö osaakaan olla niin kaavoihin kangistunut, omien mieltymystensä, valintojensa ja vapaamielisyytensä kahlitsema. * ...jatkuu kommenttiosuudessa;

Miesten tilanteesta (jos ketään kiinnostaa)

Jälleen kerran on kohistu naisten asemasta niin työmarkkinoilla kuin kuin niiden ulkopuolellakin. Tulevia vaalejakin maalaillaan nuoren ja kliseissä uivan feministin toimesta vaaleiksi joissa "unohdetut" naisäänestäjät ovat ratkaiseva tekijä. Sillä ei niin väliä että jo 2007 vaalit käytiin naisvaltaisille aloille suunnatun tasa-arvo-TUPOn ympärillä kokoomuksen johdolla, joka vielä lopulta toteutuikin ja hoitajien palkkoja korotettiin.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä