Milko Aikio Oikeuden puolesta, vääryyttä vastaan

Ei ole olemassa persuja, on vain persuutta

Kristillisdemokraattien mielestä "ei ole olemassa homoja, on vain homoutta". Homous on kuin huumeriippuvuus: vaivasta voi parantua. Porin Jazzien toimitusjohtaja Aki Ruotsala (kd.) vahvisti asian eilen Satakunnan Kansalle, jonka jälkeen hänestä tuli Porin Jazzien entinen toimitusjohtaja.

Kristillisten esittelemää periaatetta voi soveltaa laajemmin koko politiikkaan. Minun mielestäni ei ole olemassa persuja, on vain persuutta. Persuus on kuin huumeriippuvuus: vaivasta voi parantua.

Muutos on mahdollinen. Minäkin olen eheytynyt persusta demariksi. Ehkä jonain päivänä eheydyn vielä pidemmälle - ensin vassariksi ja lopulta vihreäksi!

Silloin pelastus olisi varmaa ja paikka oikeassaolijoiden taivaassa taattu. Tuonpuoleisessa sähköautolla pääsee ohituskaistaa pitkin pilvien yläpuolella olevaan drive-iniin, jossa Touko Aallolta näyttävä Jeesus tarjoilee kasvisruokaa hamppukaavussa. Mutta vain suostumuksella!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän ilkkasiren62 kuva
Ilkka Sirén

"Muutos on mahdollinen. Minäkin olen eheytynyt persusta demariksi. Ehkä jonain päivänä eheydyn vielä pidemmälle - ensin vassariksi ja lopulta vihreäksi!"

Tämä on ehkä mahdollista. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että olet ollut ns. kevytpersu, joku on houkutellut sinut persustelemaan teinivuosina, jolloin nuori ihminen etsii omaa poliittista identiteettiään.

Entäpä sitten ns. paljastajapersustelijat? Nämä saattavat jopa esitellä persua ihan valtoimenaan myös alaikäisille.

Pahinta on kuitenkin itsepersustus. Kirjallisuudessa kerrotaan itsepersustelun haitallisuudesta, joka johtaa seuraaviin vakaviin ilmiöihin: Kyvyttömyyttä ymmärtää syy-ja seuraussuhteita, monimutkaisten ongelmien järjetön yksinkertaistaminen, diktaattorien ihannointi. Lisäksi moraalisen selkärangan mätäneminen kuuluvat olevan itsepersustelun seurauksia.

Ihan sitten persuille, tässä kommentissa oli sarkastinen lähestymistapa.

Käyttäjän milkoaikio kuva
Milko Aikio

Diktaattorien ihannoinnin olen minäkin havainnut liittyvän (itse)persustukseen. Kevytpersuna en koskaan persuuntunut niin pitkälle, että olisin alkanut diktaattoreja ihannoimaan.

Videossa persujen ajattelu tiivistetään hyvin: https://www.youtube.com/watch?v=P_iKbHXLges

Käyttäjän ToniRintala kuva
Toni Rintala

Synnynnäinen nainen ei halua olla nainen ja haluaa vaihtaa kehonsa mieheksi. Se on mahdollista. Sitten hän muuttaa mielensä ja haluaakin olla nainen. Hänkö ei ole muuttanut haluaan?

Nyt on esitetty väite, että jos miehiin vetoa tunteva mies haluaisi vaihtaa halunsa kohdistuvan naisiin, niin eikö se siis ole mahdollista? Eikö yksikään homomies ole heteroksi "muuttunut". Eikö yksikään heteromies ole homoksi "muuttunut"?

No en minä näistä päänsisäisistä muutoksista tiedä - Mutta kun nainen voi halutessaan olla mies ja sitten kuitenkin taas nainen, on tämä hämmentävää..

Käyttäjän ilkkasiren62 kuva
Ilkka Sirén

Toni, kun et ymmärrä, älä kommentoi.

Käyttäjän ToniRintala kuva
Toni Rintala

Poliittista näkemystä on moni vaihtanut. Eli haluaan toimia tai siis sitä halua, josta saa tyydytystä ;)

Toimituksen poiminnat