Milko Aikio Oikeuden puolesta, vääryyttä vastaan

Turvapaikkatilastoja

  • Turvapaikkatilastoja

Suomeen oli elokuun loppuun mennessä saapunut 7015 turvapaikanhakijaa. Eniten tulijoita oli Irakista (3228), Somaliasta (1282) ja Albaniasta (583). Syyriasta tulleita oli 192 henkeä.

Hakijamäärä kasvaa tällä hetkelä eksponentiaalisesti. Lisäystä on edelliseen kuukauteen verrattuna ollut 50 - 100% ajalla kesäkuu - elokuu. Syys- ja elokuussa hakijamäärä kasvoi jo 100% kuukausivauhtia.

Päätöksenteko on ruuhkautunut. Päätös on pystytty tekemään vain 34%:lle hakijoista. Irakilaiset ovat kertoneet tulleensa Suomeen, koska täällä saa päätöksen nopeasti, mutta niin ei jatkossa tule olemaan.

Mikäli turvapaikanhakijoiden määrä kasvaa jatkossa eksponentiaalisesti, kuten nyt, vuoden 2016 maaliskuuhun mennessä Suomeen on tullut 645 000 turvapaikanhakijaa lisää.

Lähteet:

Maahanmuuttovirasto, hakijat: http://www.migri.fi/download/62151_Tp-hakijat_tammi_elo_2015.pdf?64ab6e8b4fb8d288

Maahanmuuttovirasto, päätökset: http://www.migri.fi/download/58355_Tp-paatokset_tammi_2015.pdf?18044a8c4fb8d288

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Esa Niemi

Stubbin hallituksen sisäministeriö aloitti jo keväällä pikaisen valmistautumisen 80 000 majoituspaikan etsimiseen ja nämä tuli osoittaa elokuuhun mennessä.

Melkoinen sattuma.

"Kuntia pyydetään nyt tekemään touko-kesäkuun aikana, viimeistään elokuussa aiesopimukset siltä varalta, että Suomessa alkaa laajamittainen maahanmuutto.
....

Sisäministeriön ohjeen mukaan laajamittaisen maahantulon varautumisessa majoituspaikkatavoite kaikkien ELY-keskusten alueella on yhteensä 80 000."

http://kuntalehti.fi/kuntauutiset/sote/kunnilta-va...

Stubbin hallitus tiesi jo keväällä, että Suomeen ohjataan väkeä Ruotsista.

Ruotsi on todennut maahanmuuttopolitiikkansa ongelmalliseksi ja ohjaa ongelman nyt Suomeen.

Jani Virtanen

Hienoa. Ja samalla vauhdilla kesän korvilla menee milli rikki. Ja kun tiedetään keskeisten ryhmien työllistyvyyden taso tähän asti (alle 20%) sekä työttömyyden yleinen kasvu

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/suomen...

niin hyvässä lykyssä ollaan +puolentoista miljoonan työttömyydessä ensi vuoden loppupuolella. Kyllä on mainio asia, vai mitä jiihoo? Tosin silloin on loppunut jo maahanmuuttokin, kun velkaa enää saa mistään ja suomalaisten säästöt on tyhjennetty.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Ja tämä kaikki alkoi heti kun perussuomalaiset pääsivät / menivät hallitukseen päättämään tämän maan asioista. :/

Silloin kun Suomessa oli vasemmistoenemmistöinen eduskunta ja kommunistinen puolue vahvoilla, kiersivät turvapaikanhakijat Suomen kaukaa.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Vasemmisto ei uskaltanut masinoida tätä massamaahanmuuttoa hallituksessa ollessaan, mutta oppsitiosta käsin sen voi hyvin tehdä ja siinä sivussa ilkkua hallituksella.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Jaakko, noinhan se taitaa olla. Järjestelyt taisi olla tehtynä jo keväällä ko. puolueiden ollessa hallituksessa. Sovittu Ruotsin hallituksen kanssa että ohjaillaan heidän kauttaan Suomeenkin osa tulijoista. Ohjaitu on ihan kiitettävällä vauhdilla.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Jep, kulttuurimarksilaisten salaliitto. Vaikka oikeisto ollut vallassa Suomessa sitten 1980-luvun, niin oikeasti vasemmistolaiset ohjaavat maailmaa lisäämällä vesijohtoveteen fluoria. :P

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto Vastaus kommenttiin #9

Vasemmistoliittohan on perimältään konspiratiivinen puolue ja sabotaasitoiminta on perinteisesti kuulunut tuohon keinovalikoimaan.

Käyttäjän milkoaikio kuva
Milko Aikio

Parempi, että PS on hallituksessa nyt kun ihmisvyöry on mitä on. Punavihreän hallituksen toimet voisivat olla hyvinkin erilaisia. Nyt myös rajavalvonta palautetaan osittain; kaikki hakijat rekisteröidään suoraan rajalla, ja siirretään sieltä erilliseen järjestelykeskukseen.

http://yle.fi/uutiset/orpo_pohjois-suomen_pakolais...

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Mutta perussuomalaiset eivät uskalla perustaa gulageja toisin kuin isänmaalliset kommunistit, löydäänkö vetoa.

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Irakilaiset tulevat Suomeen, koska Suomessa saa turvapaikan myös Bagdadissa asuva sillä perusteella, että asuinalue on yleisesti turvaton. Muissa maissa tällä perusteella ei turvapaikkaa saa.

Perusteista on Suomi kuulemma ilmoittanut avoimen hallinnon periaatteiden mukaan itse internetissä. Toisaalta kyllä Suomesta jo turvapaikan saaneet ovat Facebookissa ja muuten ilmoittaneet Bagdadiin jääneille kavereille, että "Tulkaa tänne, täältä saa kyllä turvapaikan".

Toimituksen poiminnat